Fruit Business Forum

FINE FOOD BUSINESS FORUM is a business event bringing together Catalan fine food producers and exporters with importers and distributers from third countries.

Its aim is to create a platform that satisfies the interests of all stakeholders to generate business.

Catalunya, an open and dynamic economy

Catalonia is a country of Mediterranean Europe

with a GDP of over 200 billion euros and a GDP per capita of more than 28 thousand euros.

with an area of

0 km2

it has a population of

0 million inhabitants.

The industrial sector represents 20.2% of GVA. There are some industries that highlight:

food and beverage

0%

chemicals and petroleum refining

0%

metallurgy and manufacture of metal products

0%

transport materials

0%

With a turnover of some EUR 7.700 million, the fine food industry comprises one of Catalonia’s main agrifood sectors. In the agrifood sector it accounts for 29,60% of turnover, 39,43% of employment and 44% of companies.

With regard to exports, fine food is the second biggest sector with EUR 2.7 billion, which amounts to 27% of exports. The main categories in this sector are: bread and pastry products (10.21%); cocoa and cocoa-based products (9.35%); cereal-based products (8.41%); coffee (7.9%); extracts, essences and concentrates (6.96%); confectionary (6.39%); dairy products (4.54%); vegetable juices (3.39%); jams and marmalades (3.05%); prepared products for soups (2.96%); beer (2.87%), and fruits juices (2.5%).

 

GUEST MARKETS

ORGANIZING COMMITTEE

 

 

Avís legal

D'acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999, de 13 de desembre, Promotora d'Exportacions Catalanes SA (en endavant PRODECA), amb domicili a Gran Via de les Corts Catalanes, 620, principal, 08007 Barcelona, i NIF A58241316, informa que les imatges contingudes al seu portal web www.meatbusinessforum.cat formen part d'un fitxer propietat de PRODECA. La finalitat d'aquest fitxer és la promoció, a través del seu portal, de les activitats que desenvolupa PRODECA. PRODECA garanteix que, quan ho desitgeu, podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, enviant un escrit a l'adreça postal anteriorment indicada, amb la referència "PROTECCIÓ DE DADES", o a través del correu electrònic prodeca@prodeca.cat.

En concret, per exercir correctament els vostres drets, haureu d'indicar clarament en el vostre escrit els següents aspectes:
- Nom, cognoms i fotocòpia del Document Nacional d'Identitat
- Petició en què es concreta la sol·licitud
- Domicili a efectes de notificacions.

Alhora, informem que PRODECA es reserva la llibertat d'eliminar de la seva web qualsevol contingut que interpreti que vulnera la legislació actual aplicable.

D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.